Societat

habitatge

Servei per a famílies en risc de perdre la llar

La Fundació Sergi i la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona han arribat a un acord que permetrà oferir un servei gratuït de consultes sobre habitatge i mediació residencial a través de Clin Hab, la Clínica Jurídica de Dret Immobiliari i Mediació Residencial de la UB. La col·laboració amb Clin Hab permetrà al servei d'habitatge de Sergi fer ús de l'atenció especialitzada en aquells casos en què es requereixi. L'objectiu principal d'aquest servei és garantir el dret a l'habitatge a aquelles persones i famílies que es troben en risc de perdre'l, oferint-los l'orientació i l'acompanyament adients per evitar situacions d'exclusió social generades pels desnonaments i les execucions hipotecàries. També ofereix un servei de mediació residencial per a les persones afectades per conflictes relatius a l'habitatge, ja siguin de convivència o per incompliment dels drets i obligacions de les parts.

Clin Hab, que està format per estudiants i professors de dret civil de la Universitat de Barcelona, possibilita el contacte directe de l'estudiant amb casos reals en l'àmbit de l'habitatge, sota la supervisió del professorat universitari, d'això l'expressió de clínica, ja que recorda el sistema de pràctiques de la professió mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia